Projektledelse

De fleste organisationer oplever med mellemrum at skulle gennemføre nye projekter. Hvis organisationen ikke har ressourcer til at håndtere sådanne projekter, eller hvis projektet er atypisk i forhold til virksomhedens øvrige projekter, kan der opstå uforudsete problemer.

Nordic Connect har gode erfaringer med at gennemføre og lede komplekse projekter, og det er vores vurdering, at det ofte kan betale sig at adskille atypiske projekter fra organisationens øvrige opgaver. Det synliggør opgaven og gør den målbar, samtidig med at det giver en optimal udnyttelse af ressourcerne.

Det er afgørende for projektets succes, at projektlederen bevarer overblikket og ikke begrænses af sin organisatoriske tilknytning til eksempelvis driftsorganisationen. Derfor oplever vi ofte, at Nordic Connect – som eksterne og neutrale parter – har den nødvendige uafhængighed til at sikre fremdrift og gode resultater.
Ydelser
Nordic Connect tilbyder projektledelse, som sikrer en uafhængig styring af komplekse opgaver fra indledende faser til det endelige resultat.

Kontakt os for en uforpligtende dialog